• Service

    Service

  • OEM

    OEM

  • QC

    QC

  • Potongan

    Potongan

welcome kanggo kita perusahaan

Yichun Pluscool Sports didanai dening klompok tim profesional ing 2016. bungah dening idea saka mengkono soko beda, praktis lan apik gayane, padha budhalan kanggo nggawe Pluscool Sports, kanthi goal saka ngarahake perlu kanggo olahraga kualitas dhuwur ing prices becik.

Pluscool Sports spesialisasi ing olahraga beda, kalebu kotang olahraga, leggings, nyandhang Yoga, nyandhang gym, nyandhang komprèsi, pengawal akeh, etc. Setya "Akhir-user pisanan" filsafat, kita wis kumpul perancang pola trampil, experienced administratif lan QC Staff , lan buruh karo liwat 10 taun pengalaman sewing.  

 Pluscool Sports kudu lengkap kontrol liwat produksi. Maturnuwun lan ngerti investasi kita pelanggan sing nggawe, lan cara mung kita aran nyaman urip nganti ajining diri kita iku dadi tanggung jawab kanggo saben aspek saka proses kita.

Nalika kita laku kanggo soko, kita ngerti bakal kelakon.

dsadasdasd

Tampilan Online Chat!
Tampilan Online Chat!