• palayanan

    palayanan

  • OEM

    OEM

  • QC

    QC

  • ODM

    ODM

ngabagéakeun ka parusahaan urang

Yichun Pluscool Olahraga ieu dibiayaan ku grup tim profésional dina 2016. bungah ku pamanggih lakukeun hal béda, praktis sarta stylish, maranéhna ngatur kaluar pikeun nyieun Pluscool Olahraga, kalawan tujuan alamat butuh sportswear kualitasna dina harga nice.

Pluscool Olahraga specializes di sportswear béda, kaasup bra olahraga, leggings, maké yoga, maké gym, maké komprési, penjaga baruntus, jsb komitmen ka "Tamat-pamaké munggaran" filsafat, urang geus ngumpul désainer pola terampil, ngalaman administrasi tur QC staf , sarta pagawe kalayan leuwih 10 taun pangalaman jahit.  

 Pluscool Olahraga gaduh kadali pinuh leuwih produksi. Urang ngahargaan tur ngartos investasi nasabah urang anu nyieun, sarta hiji-hijina cara urang ngarasa nyaman aya kénéh nepi ka reputasi kami téh janten jawab unggal aspék prosés urang.

Nalika urang bunuh kana hal, urang nyaho eta bakal kajadian.

dsadasdasd

WhatsApp Online Chat!
WhatsApp Online Chat!